Manual de utilizare Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A

Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A
7.5 · 1
PDF manual
 · 144 pagini
Engleză
manualApple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A

MacBook Pro

User’s Guide

Includes setup, expansion,
and troubleshooting
information for your
MacBook Pro computer

Consultați aici manualul pentru Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria laptop-uri și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Apple și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Apple să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

General
Apple
MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A
laptop
885909735471
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A de mai jos.

De ce depinde viteza de descărcare pe internet?

Viteza de descărcare pe internet depinde de tipul de conexiune pe care îl aveți. Dacă aveți o conexiune de 25 Mb/s, aceasta înseamnă că teoretic ar trebui să puteți descărca 25 MB pe secundă.

Ce dimensiuni de ecran are laptop meu?

Dimensiunea laptop dvs. este de obicei exprimat în inci, 1 inch fiind 2,54 centimetri. Dimensiunea indicată reprezintă dimensiunea diagonalei laptop dvs., dacă măsurați ecranul de la stânga jos la dreapta sus.

Ce este HDMI?

HDMI înseamnă High-Definition Multimedia Interface (Interfață Multimedia de Înaltă Definiție). Un cablu HDMI este utilizat pentru transportul semnalelor audio și video între dispozitive.

Cum pot să-mi curăț cel mai bine laptop meu?

O cârpă de curățare ușor umedă sau o cârpă moale, fără praf funcționează cel mai bine pentru a îndepărta amprentele de degete. Praful în locuri greu accesibile este cel mai bine îndepărtat cu aer comprimat.

Cum îmi curăț tastatura?

Țineți tastatura cu capul în jos și folosiți o cutie de aer comprimat pentru a arunca murdăria. Cheile pot fi curățate cu o cârpă umedă.

Ce este Bluetooth?

Bluetooth este un mod de a face schimb de date fără fir între dispozitivele electronice prin unde radio. Distanța dintre cele două dispozitive care fac schimb de date nu poate, în majoritatea cazurilor, să depășească zece metri.

Este manualul Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A disponibil în Macedonean ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Apple MacBook Pro 15,4" Retina ME664N/A disponibil în Macedonean. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate