Manual de utilizare AVM Fritz! Wlan Repeater 300E

AVM Fritz! Wlan Repeater 300E
8.5 · 4
PDF manual
 · 41 pagini
Engleză
manualAVM Fritz! Wlan Repeater 300E
891186001

FRITZ!WLAN

Repeater 300E

Configuring
and Operating

Consultați aici manualul pentru AVM Fritz! Wlan Repeater 300E, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria repetoare wifi și a fost evaluat de 4 persoane cu o notă medie de 8.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre AVM Fritz! Wlan Repeater 300E sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre AVM și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari AVM să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

AVM Fritz! Wlan Repeater 300E este un dispozitiv Wi-Fi conceput pentru a extinde semnalul rețelei wireless într-o locație. Acest repetor Wi-Fi funcționează cu ajutorul tehnologiei Mesh, care îi permite să se conecteze la routerele sau gateway-urile existente pentru a extinde și îmbunătăți semnalul Wi-Fi în întreaga casă sau birou. Fritz! Wlan Repeater 300E este proiectat pentru a fi ușor de instalat și configurat. Cu ajutorul interfeței sale intuitive, utilizatorii pot conecta repetorul la rețeaua existentă cu doar câțiva pași simpli. De asemenea, repeaterul este compatibil cu toate standardele wireless curente, inclusiv IEEE 802.11n, oferind o conexiune rapidă și stabilă. Cu tehnologia sa avansată, AVM Fritz! Wlan Repeater 300E oferă o rată de transfer ridicată de până la 300 Mbps, ceea ce permite utilizatorilor să navegeze pe internet, să transmită conținut media și să descarce fișiere rapid și fără întreruperi. De asemenea, repeaterul dispune de funcția de beamforming, care direcționează semnalul către dispozitivul conectat pentru o acoperire mai bună și o conexiune mai stabilă. Ca și mărime, Fritz! Wlan Repeater 300E este compact și poate fi amplasat în orice loc din locuință sau birou fără să ocupe mult spațiu. De asemenea, repetorul dispune de mai multe funcții de securitate, inclusiv criptarea WPA2, pentru a proteja rețeaua împotriva accesului neautorizat. În concluzie, AVM Fritz! Wlan Repeater 300E este un dispozitiv Wi-Fi eficient și simplu de utilizat, conceput pentru a extinde semnalul wireless în întreaga locație. Cu o conexiune rapidă și stabilă, acest repeater oferă utilizatorilor posibilitatea de a se bucura de internet de mare viteză în toate colțurile casei sau biroului lor.

General
AVM
Fritz! Wlan Repeater 300E
repetor wifi
4023125024993, 4023125025006
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre AVM Fritz! Wlan Repeater 300E de mai jos.

Care este diferența dintre un router și un modem?

Un modem oferă conexiunea la internet prin intermediul furnizorului de internet. Un router distribuie apoi semnalul Internet către dispozitivele conectate la router.

De ce depinde viteza de descărcare pe internet?

Viteza de descărcare pe internet depinde de tipul de conexiune pe care îl aveți. Dacă aveți o conexiune de 25 Mb/s, aceasta înseamnă că teoretic ar trebui să puteți descărca 25 MB pe secundă.

Sunt dăunătoare radiațiile WIFI?

WIFI este un semnal de frecvență radio sub formă de radiații neionizante. Această radiație nu poate deteriora celulele și țesuturile și, prin urmare, nu dăunează sănătății umane.

Este manualul AVM Fritz! Wlan Repeater 300E disponibil în Macedonean ?

Din păcate, nu avem manualul pentru AVM Fritz! Wlan Repeater 300E disponibil în Macedonean. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate