Manual de utilizare BBK DK960S

BBK DK960S
9.3 · 1
PDF manual
 · 70 pagini
Engleză
manualBBK DK960S
TUNED
ST.
3D
MEM
AM
ALL FM
VOL1
VOL2

SERVICE MANUAL

Dk960S

Consultați aici manualul pentru BBK DK960S, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria seturi home cinema și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 9.3. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre BBK DK960S sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre BBK și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari BBK să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

General
BBK
DK960S
set home cinema
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre BBK DK960S de mai jos.

Ce este HDMI?

HDMI înseamnă High-Definition Multimedia Interface (Interfață Multimedia de Înaltă Definiție). Un cablu HDMI este utilizat pentru transportul semnalelor audio și video între dispozitive.

Cum pot să-mi curăț cel mai bine set home cinema meu?

O cârpă de curățare ușor umedă sau o cârpă moale, fără praf funcționează cel mai bine pentru a îndepărta amprentele de degete. Praful în locuri greu accesibile este cel mai bine îndepărtat cu aer comprimat.

Ce este Dolby Atmos?

Dolby Atmos este o tehnologie care asigură faptul că sunetul este reflectat de la tavan până la locul în care ascultați. Acest lucru face posibilă crearea unui efect 5.1 cu doar 1 difuzor.

Este manualul BBK DK960S disponibil în Macedonean ?

Din păcate, nu avem manualul pentru BBK DK960S disponibil în Macedonean. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate