Manual de utilizare Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning

Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning
5.2 · 1
PDF manual
 · 145 pagini
Spaniolă
manualBowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning
Firmware version 2.01.04
Operation may differ from other rmware versions
With Lightning
connector

Zeppelin Air

Consultați aici manualul pentru Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria boxe și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 5.2. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Spaniolă, Engleză. Aveți o întrebare despre Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Bowers & Wilkins și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Bowers & Wilkins să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

General
Bowers & Wilkins
Zeppelin Air Lightning
boxă
714346318377
Spaniolă, Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning de mai jos.

Când este volumul meu prea tare?

Un volum peste 80 de decibeli poate fi dăunător auzului. Atunci când volumul depășește 120 decibeli, pot apărea chiar daune directe. Șansa de deteriorare a auzului depinde de frecvența și durata ascultării.

Pot fi conectate dispozitive Bluetooth de diferite mărci?

Da, Bluetooth este o metodă universală care permite conectarea diferitelor dispozitive echipate cu Bluetooth.

Ce este Dolby Atmos?

Dolby Atmos este o tehnologie care asigură faptul că sunetul este reflectat de la tavan până la locul în care ascultați. Acest lucru face posibilă crearea unui efect 5.1 cu doar 1 difuzor.

Ce este Bluetooth?

Bluetooth este un mod de a face schimb de date fără fir între dispozitivele electronice prin unde radio. Distanța dintre cele două dispozitive care fac schimb de date nu poate, în majoritatea cazurilor, să depășească zece metri.

Este manualul Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning disponibil în Macedonean ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Bowers & Wilkins Zeppelin Air Lightning disponibil în Macedonean. Acest manual este disponibil în Spaniolă, Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate