Manual de utilizare DoubleSight DS-243N

DoubleSight DS-243N
9.4 · 1
PDF manual
 · 24 pagini
-
manualDoubleSight DS-243N

Consultați aici manualul pentru DoubleSight DS-243N, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria monitoare și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 9.4. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: -. Aveți o întrebare despre DoubleSight DS-243N sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre DoubleSight și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari DoubleSight să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

General
DoubleSight
DS-243N
monitor
-
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre DoubleSight DS-243N de mai jos.

Ce dimensiuni de ecran are monitor meu?

Dimensiunea monitor dvs. este de obicei exprimat în inci, 1 inch fiind 2,54 centimetri. Dimensiunea indicată reprezintă dimensiunea diagonalei monitor dvs., dacă măsurați ecranul de la stânga jos la dreapta sus.

Ce este HDMI?

HDMI înseamnă High-Definition Multimedia Interface (Interfață Multimedia de Înaltă Definiție). Un cablu HDMI este utilizat pentru transportul semnalelor audio și video între dispozitive.

Este manualul DoubleSight DS-243N disponibil în Macedonean ?

Din păcate, nu avem manualul pentru DoubleSight DS-243N disponibil în Macedonean. Acest manual este disponibil în - .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate