Manual de utilizare Dune HDIHD Smart B1

Dune HDIHD Smart B1
9.4 · 1
PDF manual
 · 19 pagini
Engleză
manualDune HDIHD Smart B1

Smart B1

Quick Start Guide
Краткое руководство
English Русский

Consultați aici manualul pentru Dune HDIHD Smart B1, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria media playere și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 9.4. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Dune HDIHD Smart B1 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Dune și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Dune să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

General
Dune
HDIHD Smart B1
media player
4897031340061
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Dune HDIHD Smart B1 de mai jos.

Ce este Bluetooth?

Bluetooth este un mod de a face schimb de date fără fir între dispozitivele electronice prin unde radio. Distanța dintre cele două dispozitive care fac schimb de date nu poate, în majoritatea cazurilor, să depășească zece metri.

Pot fi conectate dispozitive Bluetooth de diferite mărci?

Da, Bluetooth este o metodă universală care permite conectarea diferitelor dispozitive echipate cu Bluetooth.

Este manualul Dune HDIHD Smart B1 disponibil în Macedonean ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Dune HDIHD Smart B1 disponibil în Macedonean. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate