Manual de utilizare Erisson 24LEJ02

Erisson 24LEJ02
7.6 · 1
PDF manual
 · 41 pagini
Engleză
manualErisson 24LEJ02
16LEJ02
19LEJ02
22LEJ02
24LEJ02

Consultați aici manualul pentru Erisson 24LEJ02, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria televizoare și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.6. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Erisson 24LEJ02 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Erisson și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Erisson să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

General
Erisson
24LEJ02
televizor
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Erisson 24LEJ02 de mai jos.

Care este cea mai bună distanță de vizionare pentru televiziune mea Erisson?

Distanța de vizualizare ideală pentru televizorul dvs. Erisson depinde de dimensiunea ecranului. De regulă, puteți presupune că aproximativ 2,4 ori diagonala ecranului este distanța ideală de vizionare.

Televizorul meu nu mai are semnal, ce pot face?

Dacă televizorul dvs. nu are semnal, puteți verifica următoarele: - Verificați dacă televizorul dvs. este setat la sursa corectă. - Verificați dacă receptorul TV este conectat corect prin intrarea HDMI sau SCART.

Ce dimensiuni de ecran are televizor meu?

Dimensiunea televizor dvs. este de obicei exprimat în inci, 1 inch fiind 2,54 centimetri. Dimensiunea indicată reprezintă dimensiunea diagonalei televizor dvs., dacă măsurați ecranul de la stânga jos la dreapta sus.

Ce este HDMI?

HDMI înseamnă High-Definition Multimedia Interface (Interfață Multimedia de Înaltă Definiție). Un cablu HDMI este utilizat pentru transportul semnalelor audio și video între dispozitive.

Pot fi conectate dispozitive Bluetooth de diferite mărci?

Da, Bluetooth este o metodă universală care permite conectarea diferitelor dispozitive echipate cu Bluetooth.

Este manualul Erisson 24LEJ02 disponibil în Macedonean ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Erisson 24LEJ02 disponibil în Macedonean. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate