Manual de utilizare Hammer Ferrum TX 3

Hammer Ferrum TX 3
7.4 · 2
PDF manual
 · 37 pagini
Engleză
manualHammer Ferrum TX 3

Consultați aici manualul pentru Hammer Ferrum TX 3, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria echipamente fitness și a fost evaluat de 2 persoane cu o notă medie de 7.4. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Hammer Ferrum TX 3 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Hammer și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Hammer să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

General
Hammer
Ferrum TX 3
echipament fitness
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Hammer Ferrum TX 3 de mai jos.

Cât de mult ar trebui să fac mișcare ca adult, pe săptămână?

Ca adult, se recomandă să faceți exerciții fizice moderat intensive timp de cel puțin 2,5 ore pe săptămână. Distribuiți activitatea, de preferință, pe mai multe zile.

Care este ritmul cardiac maxim al unui adult?

Ca regulă generală pentru ritmul cardiac maxim, puteți utiliza 220 minus vârsta dvs.

Este manualul Hammer Ferrum TX 3 disponibil în Macedonean ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Hammer Ferrum TX 3 disponibil în Macedonean. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate