Manual de utilizare HP LaserJet Pro 400 Color M451DN

HP LaserJet Pro 400 Color M451DN
7.7 · 7
PDF manual
 · 270 pagini
Engleză
manualHP LaserJet Pro 400 Color M451DN
LASERJET PRO 300 COLOR
LASERJET PRO 400 COLOR
Service Manual
M351
M451

Consultați aici manualul pentru HP LaserJet Pro 400 Color M451DN, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria imprimante și a fost evaluat de 7 persoane cu o notă medie de 7.7. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre HP LaserJet Pro 400 Color M451DN sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre HP și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari HP să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

Imprimanta HP LaserJet Pro 400 Color M451DN este un dispozitiv de imprimare de înaltă calitate pentru birouri. Este concepută pentru a imprimare documente color sau alb-negru. Aceasta poate imprima până la 21 de pagini pe minut atât color cât și alb-negru, iar prima pagină iese din imprimantă în mai puțin de 17 secunde. Imprimanta are o rezoluție de 600 x 600 dpi, cu tehnologia de îmbunătățire a imaginii HP ImageREt 3600. Imprimanta are dimensiuni compacte și se potrivește ușor într-un mediu de lucru aglomerat. Are o tava de intrare cu capacitatea de 250 de coli și o tava de ieșire cu capacitatea de 150 de coli. Deși această imprimantă este compactă, aceasta poate procesa dimensiuni de hârtie mari, inclusiv A4, B5 și A5. În plus, imprimanta permite tipărirea față-verso automată și imprimarea directă de pe un dispozitiv USB. Această imprimantă HP LaserJet Pro 400 Color M451DN este echipată cu tehnologie Ethernet și se poate conecta la o rețea prin intermediul unui cablu Ethernet. Imprimanta are o memorie cu o capacitate de stocare de 128 MB și suportă diferite sisteme de operare, precum Windows, MacOS și Linux. În general, imprimanta HP LaserJet Pro 400 Color M451DN este o alegere excelentă pentru birourile mici și mijlocii care caută o imprimantă rapidă și fiabilă. Este compactă, ușor de utilizat și oferă imprimare color de înaltă calitate.

General
HP
LaserJet Pro 400 Color M451DN
imprimantă
886111731558
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre HP LaserJet Pro 400 Color M451DN de mai jos.

Care este cel mai bun mod de a elimina hârtia blocată din imprimanta mea?

Cel mai bine este să scoateți ușor hârtia din imprimantă. Opriți imprimanta și asigurați-vă că capul de imprimare nu atârnă deasupra hârtiei și că nu rămâne hârtie în imprimantă.

Cum se face că imprimanta mea nu acceptă cartușele originale?

Este posibil ca cartușele non-originale să nu fie recunoscute de imprimantă. În acest caz, veți primi un mesaj că cartușul este gol. Manualul cartușului achiziționat conține de obicei soluția, dacă aceasta nu funcționează, este recomandabil să contactați vânzătorul.

Cum se face că printurile mele sunt de calitate slabă?

Pot exista diverse motive pentru o calitate slabă a imprimării. Verificați dacă cartușele sau tonerele sunt pline. Dacă da, imprimantele cu jet de cerneală necesită adesea curățarea imprimantei, ori cartușele s-au uscat sau capul de imprimare este rupt. La imprimantele laser, se recomandă calibrarea imprimantei laser.

Care este diferența dintre o imprimantă laser și o imprimantă cu jet de cerneală?

O imprimantă laser imprimă cu un toner, iar o imprimantă cu jet de cerneală imprimă cu cerneală.

Cum se face că imprimanta mea cu jet de cerneală imprimă cu dungi negre?

În majoritatea cazurilor, cartușul imprimantei cu jet de cerneală este rupt și cartușul trebuie înlocuit.

Ce înseamnă DPI?

DPI înseamnă Dots Per Inch și este numărul de picături de cerneală (pe inch) care ajung pe hârtie la imprimare.

Este manualul HP LaserJet Pro 400 Color M451DN disponibil în Macedonean ?

Din păcate, nu avem manualul pentru HP LaserJet Pro 400 Color M451DN disponibil în Macedonean. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate