Manual de utilizare Lenovo ThinkPad 2 N3S25MH

Lenovo ThinkPad 2 N3S25MH
6.8 · 1
PDF manual
 · 111 pagini
Engleză
manualLenovo ThinkPad 2 N3S25MH

UserGuide

ThinkPadTablet

Consultați aici manualul pentru Lenovo ThinkPad 2 N3S25MH, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria tablete și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 6.8. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Lenovo ThinkPad 2 N3S25MH sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Lenovo și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Lenovo să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

General
Lenovo
ThinkPad 2 N3S25MH
tabletă
887456386182
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Lenovo ThinkPad 2 N3S25MH de mai jos.

De ce depinde viteza de descărcare pe internet?

Viteza de descărcare pe internet depinde de tipul de conexiune pe care îl aveți. Dacă aveți o conexiune de 25 Mb/s, aceasta înseamnă că teoretic ar trebui să puteți descărca 25 MB pe secundă.

Ce dimensiuni de ecran are tabletă meu?

Dimensiunea tabletă dvs. este de obicei exprimat în inci, 1 inch fiind 2,54 centimetri. Dimensiunea indicată reprezintă dimensiunea diagonalei tabletă dvs., dacă măsurați ecranul de la stânga jos la dreapta sus.

Este manualul Lenovo ThinkPad 2 N3S25MH disponibil în Macedonean ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Lenovo ThinkPad 2 N3S25MH disponibil în Macedonean. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate