Manual de utilizare Lux4Kids X6

Lux4Kids X6
6.9 · 1
PDF manual
 · 33 pagini
Spaniolă
manualLux4Kids X6

USER GUIDE

MOUSE
X6

Consultați aici manualul pentru Lux4Kids X6, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria carucioare și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 6.9. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Spaniolă, Engleză. Aveți o întrebare despre Lux4Kids X6 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Lux4Kids și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Lux4Kids să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

General
Lux4Kids
X6
cărucior
Spaniolă, Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Lux4Kids X6 de mai jos.

Care cărucior este potrivită pentru un nou-născut?

Cel mai important, bebelușul ar trebui să poată sta întins. Acest lucru îl ajută să respire ușor și susține dezvoltarea plămânilor.

Cât timp folosesc un cărucior?

Este uzual să folosiți un cărucior până când copilul ajunge la vârsta de 36 de luni.

Este sigur pentru un copil să doarmă într-un cărucior?

Nu, bebelușul s-ar putea sufoca. Dacă un bebeluș adoarme în cărucior, copilul trebuie scos din cărucior și așezat într-un leagăn. Odată adormit, scoateți copilul afară și puneți-l în propriul leagăn cât mai curând posibil.

Este manualul Lux4Kids X6 disponibil în Macedonean ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Lux4Kids X6 disponibil în Macedonean. Acest manual este disponibil în Spaniolă, Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate