Manual de utilizare Miele Novotronic T 440 C

Miele Novotronic T 440 C
8.8 · 9
PDF manual
 · 28 pagini
Engleză
manualMiele Novotronic T 440 C
Operating instructions

for condenser tumble dryer

T 440 C

It is essential to read these opera-
ting instructions before installing or
Q
using the machine to avoid the risk
of accident, or damage to the
machine. T.-Nr. 4580690

NOVOT ONIC

Consultați aici manualul pentru Miele Novotronic T 440 C, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria uscatoare și a fost evaluat de 9 persoane cu o notă medie de 8.8. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Miele Novotronic T 440 C sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Miele și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Miele să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

Miele Novotronic T 440 C este un uscător de rufe care oferă o soluție eficientă pentru uscarea hainelor într-un interval scurt de timp. Acesta este proiectat pentru a se potrivi perfect în orice gospodărie și pentru a satisface nevoile utilizatorului. Uscătorul dispune de multiple programe de uscare, care permit selecția duratei și temperaturii în funcție de tipul și cantitatea de rufe. Aceasta asigură o uscare adecvată și o protecție a hainelor împotriva deteriorării. Miele Novotronic T 440 C are o capacitate mare de încărcare, ceea ce permite uscarea unei cantități mari de haine deodată. Astfel, utilizatorul economisește timp și energie. Acest uscător este echipat cu tehnologia avansată de uscare cu condensare, ceea ce înseamnă că nu este necesară o evacuare a apei rezultate în timpul procesului. De asemenea, uscătorul are un sistem de filtrare eficient, care să conducă la un rezultat maxim. Miele Novotronic T 440 C este fabricat din materiale de calitate superioară, asigurând fiabilitate și durabilitate de-a lungul timpului. Aceasta înseamnă că utilizatorul va avea un dispozitiv pe care se poate baza mulți ani de acum înainte. În concluzie, Miele Novotronic T 440 C este un uscător de rufe eficient și fiabil, care satisface toate cerințele unei gospodării moderne și care garantează o uscare optimă a hainelor în cel mai scurt timp posibil.

General
Miele
Novotronic T 440 C
uscător
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Miele Novotronic T 440 C de mai jos.

Ce este un uscător cu condensator?

Un uscător cu condensator este un uscător în care condensul se scurge într-un rezervor.

Ce este un uscător cu scurgere?

Un uscător cu scurgere este un uscător în care aerul cald și condensul sunt drenate printr-un furtun.

Care este cel mai bun lucru de făcut cu un uscător urât mirositor?

Cel mai bine este să ștergeți tamburul uscătorului cu o cârpă umedă și cu un detergent pe bază de lămâie.

Am simțit un miros de arsură în uscătorul meu, ce pot face?

Verificați următoarele: - Filtrul pentru puf este curat. - Fundul uscătorului nu conține praf. - Furtunul de scurgere este curat. Dacă cele de mai sus nu ajută, ar trebui apelat un mecanic.

Este manualul Miele Novotronic T 440 C disponibil în Macedonean ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Miele Novotronic T 440 C disponibil în Macedonean. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate