Manual de utilizare Miele PT 8333

Miele PT 8333
9.1 · 1
PDF manual
 · 54 pagini
Engleză
manualMiele PT 8333

Operating instructions

Dryers

Gebruiksaanwijzing

Droogautomaat

PT 8251 + COP PT 8253
PT 8331 + COP PT 8333
PT 8401 PT 8403
PT 8503
PT 8803
To avoid the risk of accidents or damage to the machine it is
essential to read these instructions before installing,
commissioning and using it for the first time.
M.-Nr. 07 713 211

en, nl - GB, NL

Consultați aici manualul pentru Miele PT 8333, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria uscatoare și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 9.1. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Miele PT 8333 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Miele și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Miele să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

Uscătorul Miele PT 8333 este un echipament profesional conceput pentru a usca haine în mod eficient și rapid. Acesta este potrivit pentru utilizarea în cadrul firmelor de curățenie, spălătoriilor sau hotelurilor, dar poate fi folosit și acasă, dacă există nevoia de a usca o cantitate mare de rufe. Aparatul are o capacitate mare, putând usca până la 16 kg de rufe într-un ciclu, și poate fi programat pentru a efectua diferite tipuri de cicluri, în funcție de tipul de material și de gradul de uscare dorit. De asemenea, uscătorul dispune de tehnologia PerfectDry, care detectează gradul de umiditate din încărcătură și ajustează timpul de uscare în consecință, asigurând astfel o uscare uniformă și eficientă. Uscătorul Miele PT 8333 este un aparat fiabil și durabil, fiind construit din materiale de înaltă calitate, care asigură o funcționare fără probleme pe termen lung. De asemenea, aparatul dispune de o serie de funcții de siguranță, cum ar fi oprirea automată în cazul supraîncălzirii sau detectarea obiectelor străine în încărcătură. În plus, acesta este foarte eficient din punct de vedere energetic, având o clasă energetică A++.

General
Miele
PT 8333
uscător
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Miele PT 8333 de mai jos.

Ce este un uscător cu condensator?

Un uscător cu condensator este un uscător în care condensul se scurge într-un rezervor.

Ce este un uscător cu scurgere?

Un uscător cu scurgere este un uscător în care aerul cald și condensul sunt drenate printr-un furtun.

Care este cel mai bun lucru de făcut cu un uscător urât mirositor?

Cel mai bine este să ștergeți tamburul uscătorului cu o cârpă umedă și cu un detergent pe bază de lămâie.

Am simțit un miros de arsură în uscătorul meu, ce pot face?

Verificați următoarele: - Filtrul pentru puf este curat. - Fundul uscătorului nu conține praf. - Furtunul de scurgere este curat. Dacă cele de mai sus nu ajută, ar trebui apelat un mecanic.

Este manualul Miele PT 8333 disponibil în Macedonean ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Miele PT 8333 disponibil în Macedonean. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate