Manual de utilizare Miele T 366

Miele T 366
8.9 · 5
PDF manual
 · 24 pagini
Engleză
manualMiele T 366
Downloaded from www.Manualslib.com manuals search engine

Consultați aici manualul pentru Miele T 366, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria uscatoare și a fost evaluat de 5 persoane cu o notă medie de 8.9. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Miele T 366 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Miele și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Miele să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

Miele T 366 este un uscător de rufe care oferă o funcționare fiabilă și eficientă. Cu un design modern și funcții avansate, acesta este conceput să ofere uscare optimă, adaptată nevoilor fiecărui tip de țesătură. Cu o capacitate de uscare mare, acest uscător poate găzdui o cantitate semnificativă de rufe și va asigura o uscare uniformă și rapidă. Este echipat cu un sistem inteligent de detectare a umidității, care ajustează automat timpul de uscare pentru a obține rezultate perfecte. Tehnologia avansată a acestui uscător Miele T 366 permite utilizatorului să aleagă între diferite nivele de uscare, de la uscare ușoară la uscare intensivă. Funcția de uscare delicată este ideală pentru hainele sensibile, în timp ce funcția de uscare rapidă este potrivită pentru obiectele de îmbrăcăminte care necesită utilizare imediată. Cu un nivel scăzut de zgomot în timpul funcționării, acest uscător oferă o experiență de utilizare plăcută și silentioasă. De asemenea, este prevăzut cu un sistem de filtrare eficient, care împiedică depunerea de praf și particule de păr pe hainele uscate. Cu o consum minim de energie, acest uscător este prietenos cu mediul înconjurător și vă ajută să economisiți bani la facturile de energie. Este ușor de utilizat și de întreținut, făcându-l o alegere excelentă pentru oricine dorește un uscător eficient și convenabil.

General
Miele
T 366
uscător
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Miele T 366 de mai jos.

Ce este un uscător cu condensator?

Un uscător cu condensator este un uscător în care condensul se scurge într-un rezervor.

Ce este un uscător cu scurgere?

Un uscător cu scurgere este un uscător în care aerul cald și condensul sunt drenate printr-un furtun.

Care este cel mai bun lucru de făcut cu un uscător urât mirositor?

Cel mai bine este să ștergeți tamburul uscătorului cu o cârpă umedă și cu un detergent pe bază de lămâie.

Am simțit un miros de arsură în uscătorul meu, ce pot face?

Verificați următoarele: - Filtrul pentru puf este curat. - Fundul uscătorului nu conține praf. - Furtunul de scurgere este curat. Dacă cele de mai sus nu ajută, ar trebui apelat un mecanic.

Este manualul Miele T 366 disponibil în Macedonean ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Miele T 366 disponibil în Macedonean. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate