Manual de utilizare Mystery MMTD-9270NV

Mystery MMTD-9270NV
7.8 · 1
PDF manual
 · 34 pagini
Engleză
manualMystery MMTD-9270NV

§ª¡¥¥¨©¥¦¥´¡¨¦¢ª©

«§¥§¡¤µ¦¸¥¬¤µ«¡¥¡¢¦¸ª¡ª«¥

ª´¡¦´¥¯¡©§´¥q5'5£¥§¦¡«§©§¥

..5%/7

r ÊËɹÁ»¹¾Å¹ØÅÌÄÕËÁž½ÁÂƹØÊÁÊ˾ŹɹÀžÉÇÅ%*/
r ¥ÇËÇÉÁÀÇ»¹ÆÆÔÂÑÁÉÇÃÇÍÇÉŹËÆÔÂÏÁÍÉÇ»ÇÂʾÆÊÇÉÆÔÂ£
ÅÇÆÁËÇÉɹÀžÉÇÅq
r ªÇ»Å¾ÊËÁÅÇÊËÕÊÍÇÉŹ˹ÅÁ%7%7$%$%$%3$%38.1
r ÇÊÈÉÇÁÀ»¾½¾ÆÁ¾8."͹ÂÄÇ»
r '.".ɹ½ÁÇË×ƾÉ
r 57Ë×ƾÉÇÈÏÁØ
r ¨ÇÄÆÇÍÌÆÃÏÁÇƹÄÕÆÔÂÈÌÄÕË¬
r ÇÈÇÄÆÁ˾ÄÕÆÔÂÈÌÄÕË½ÄØÀ¹½ÆÁÎȹÊʹ¿ÁÉÇ»
r "7»Îǽ¹
r "7»ÔÎǽ
r Á½¾Ç»ÔÎǽ½ÄØÈǽÃÄ×оÆÁØ½ÇÈÇÄÆÁ˾ÄÕÆǼÇÅÇÆÁËÇɹ
r ¯ÁÍÉÇ»ÇÂ¹Ì½ÁÇ»ÔÎǽ
r ÔÎǽƹʹº»Ì;É
r ¶Ä¾ÃËÉÇÆƹØɾ¼ÌÄÁÉǻùȹɹžËÉÇ»À»ÌùÁÁÀǺɹ¿¾ÆÁØ
r (14ƹ»Á¼¹ÏÁØ
r ¥¹ÃÊÁŹÄÕƹØ»ÔÎǽƹØÅÇÒÆÇÊËÕÎË

Consultați aici manualul pentru Mystery MMTD-9270NV, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria radiouri auto și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.8. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Mystery MMTD-9270NV sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Mystery și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Mystery să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

General
Mystery
MMTD-9270NV
radio auto
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Mystery MMTD-9270NV de mai jos.

Care este diferența dintre FM și AM?

FM reprezintă Modularea frecvenței, iar AM reprezintă Modularea amplitudinii. Cea mai mare diferență între posturile de radio FM în comparație cu posturile de radio AM este calitatea sunetului.

Când este volumul meu prea tare?

Un volum peste 80 de decibeli poate fi dăunător auzului. Atunci când volumul depășește 120 decibeli, pot apărea chiar daune directe. Șansa de deteriorare a auzului depinde de frecvența și durata ascultării.

Radio-ul meu nu se deschide, ce pot să fac?

Dacă radioul auto nu pornește, înseamnă că nu se alimentează corect. Verificați dacă firul roșu este conectat la sursa de alimentare de contact și firul galben la sursa de alimentare constantă.

Cum pot să-mi curăț cel mai bine radio auto meu?

O cârpă de curățare ușor umedă sau o cârpă moale, fără praf funcționează cel mai bine pentru a îndepărta amprentele de degete. Praful în locuri greu accesibile este cel mai bine îndepărtat cu aer comprimat.

Ce este Bluetooth?

Bluetooth este un mod de a face schimb de date fără fir între dispozitivele electronice prin unde radio. Distanța dintre cele două dispozitive care fac schimb de date nu poate, în majoritatea cazurilor, să depășească zece metri.

Este manualul Mystery MMTD-9270NV disponibil în Macedonean ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Mystery MMTD-9270NV disponibil în Macedonean. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate