Manual de utilizare PerfectPro Cubi

PerfectPro Cubi
7.6 · 1
PDF manual
 · 141 pagini
Engleză
manualPerfectPro Cubi
GB
NL
D
S
F
Operating instruction
Gebruiksaanwijzing
Bedienungsanleitung
Bruksanvisning
Mode d’emploi

Consultați aici manualul pentru PerfectPro Cubi, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria radiouri și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.6. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre PerfectPro Cubi sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre PerfectPro și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari PerfectPro să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

General
PerfectPro
Cubi
radio
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre PerfectPro Cubi de mai jos.

Care este diferența dintre FM și AM?

FM reprezintă Modularea frecvenței, iar AM reprezintă Modularea amplitudinii. Cea mai mare diferență între posturile de radio FM în comparație cu posturile de radio AM este calitatea sunetului.

Când este volumul meu prea tare?

Un volum peste 80 de decibeli poate fi dăunător auzului. Atunci când volumul depășește 120 decibeli, pot apărea chiar daune directe. Șansa de deteriorare a auzului depinde de frecvența și durata ascultării.

Cum pot să-mi curăț cel mai bine radio meu?

O cârpă de curățare ușor umedă sau o cârpă moale, fără praf funcționează cel mai bine pentru a îndepărta amprentele de degete. Praful în locuri greu accesibile este cel mai bine îndepărtat cu aer comprimat.

Ce este Bluetooth?

Bluetooth este un mod de a face schimb de date fără fir între dispozitivele electronice prin unde radio. Distanța dintre cele două dispozitive care fac schimb de date nu poate, în majoritatea cazurilor, să depășească zece metri.

Este manualul PerfectPro Cubi disponibil în Macedonean ?

Din păcate, nu avem manualul pentru PerfectPro Cubi disponibil în Macedonean. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate