Manual de utilizare Plantronics .Audio 995 Wireless

Plantronics .Audio 995 Wireless
5.2 · 1
PDF manual
 · 19 pagini
Engleză
manualPlantronics .Audio 995 Wireless
Plantronics .Audio
995
User Guide

Consultați aici manualul pentru Plantronics .Audio 995 Wireless, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria căști și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 5.2. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Plantronics .Audio 995 Wireless sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Plantronics și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Plantronics să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

General
Plantronics
.Audio 995 Wireless
cască
5033588030300
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Plantronics .Audio 995 Wireless de mai jos.

Pot să fac apeluri hands-free cu telefonul meu cască?

Cele mai noi telefoane căști au, în general, un mic microfon încorporat, care permite apelurile.

Ce este anularea zgomotului?

Anularea zgomotului asigură reducerea zgomotului ambiental.

Când este volumul meu prea tare?

Un volum peste 80 de decibeli poate fi dăunător auzului. Atunci când volumul depășește 120 decibeli, pot apărea chiar daune directe. Șansa de deteriorare a auzului depinde de frecvența și durata ascultării.

Este manualul Plantronics .Audio 995 Wireless disponibil în Macedonean ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Plantronics .Audio 995 Wireless disponibil în Macedonean. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate