Manual de utilizare Sanitas SEM 30

Sanitas SEM 30
8.7 · 6
PDF manual
 · 44 pagini
Engleză
manualSanitas SEM 30

SEM 30

D
Bauchmuskel-Gürtel
Gebrauchsanweisung .............................. 2
G
Abdominal Toning Belt
Instruction for Use ................................. 11
F
Ceinture de musculation abdominale
Mode d’emploi .....................................19
I
Cintura per addominali
Instruzioni per l’uso ...............................28
r
Тренажер для мышц живота
Инструкция по применению ...............36

Consultați aici manualul pentru Sanitas SEM 30, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria echipamente fitness și a fost evaluat de 6 persoane cu o notă medie de 8.7. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Sanitas SEM 30 sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Sanitas și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Sanitas să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

Estechipulat Sanitas SEM 30 este perfect pentru a urmări și monitoriza activitățile zilnice în confortul proprieicase. Cu ajutorul acestui dispozitiv, utilizatorii pot măsura pulsul, tensiunea arterială, greutatea și procesul de ardere a caloriilor cu mare precizie. SEM 30 are un ecran mare și ușor de citit, precum și butoane tactile pentru utilizare ușoară. Esteconceput ergonomic pentru o prindere confortabilă și are o greutate redusă pentru a fi ușor de purtat în orice moment. În plus, SEM 30 poate fi conectat la aplicația Sanitas pentru a vizualiza datele de pe dispozitiv direct pe telefonul mobil. În ceea ce privește funcțiile suplimentare, SEM 30 dispune de un cronometru, o funcție de alarma și o funcție de avertizare în cazul în care pulsul este prea ridicat sau prea scăzut. În concluzie, SEM 30 este un dispozitiv preciz și ușor de utilizat, care poate fi folosit pentru a înregistra date importante privind sănătatea și fitness-ul.

General
Sanitas
SEM 30
echipament fitness
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Sanitas SEM 30 de mai jos.

Cât de mult ar trebui să fac mișcare ca adult, pe săptămână?

Ca adult, se recomandă să faceți exerciții fizice moderat intensive timp de cel puțin 2,5 ore pe săptămână. Distribuiți activitatea, de preferință, pe mai multe zile.

Care este ritmul cardiac maxim al unui adult?

Ca regulă generală pentru ritmul cardiac maxim, puteți utiliza 220 minus vârsta dvs.

Este manualul Sanitas SEM 30 disponibil în Macedonean ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Sanitas SEM 30 disponibil în Macedonean. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate