Sony Handycam HDR-CX360VE specificații

specs_thumb_alt
(2)

Sony Handycam HDR-CX360VE specificații, prețuri, imagini de produs și videoclipuri.

Specificații Sony Handycam HDR-CX360VE

Tehnologia intuitivă touchscreen vă permite să vă controlați computerul direct de pe ecran. Iar rezoluția vibrantă de 19...
Nu este nevoie să cumpărați difuzoare externe pentru un sunet excelent. Cu difuzoare integrate, acest ecran este gata să...
Atunci când performanța este prioritatea dvs., mizați pe o tehnologie dovedită și de încredere. Cu celula cilindrică a b...
Confort în palma mâinii cu ajutorul unei telecomenzi care vă face controlul ecranului mai ușor ca niciodată.
General
Brand Sony
Model Handycam HDR-CX360VE
Produs cameră video
Limbă Spaniolă
Tipul fișierului PDF
Sistem de lentile
Zoom digital 160 x
Zoom optic 12 x
Interval lungime focală 2.9 - 34.8 milimetri
Dimensiune filtru 30 milimetri
35 mm echivalent aparat de fotografiat lentilă 29.8 - 357.6 milimetri
Stabilizator de imagine Da
Senzor de imagine
Megapixeli totali 7.1 MP
Senzor optic de mărimea 1/4 "
Tipul de senzor CMOS
Alte caracteristici
Interval de deschidere 1.8 - 3.4
Auto focar Da
Focus manual Da
Crepuscul Da
Proiector Da
Consum de energie (tipic) 18 W
Mod nocturn Da
Cerinţe de energie AC 100- 240 V, 50/60 Hz
Video
Moduri de captare FH,HQ,LP
Sistem de formatare a semnalului analog PAL
Rezoluție video maximă 1920 x 1080 Pixel
Formate de comprimare AVCHD
Tip HD Full HD
afișaj
Ecran LCD
Diagonala afișajului 3 "
Bliţ
Blitz/Flash incorporat Da
Balans de alb
Outdoor balansul de alb Da
Indoor balansul de alb Da
Apăsare unică balansul de alb Da
Balanţa de alb (culori) Auto
Imagini statice
Ramane captura de imagine rezoluţiile 640 x 480,1600 x 1200,3072 x 1728,3072 x 2304
Formatele de imagine suportate JPG
Imaginea la rezoluție maximă 3072 x 2304 Pixel
Audio
Microfon încorporat Da
Sistem audio Dolby Digital
Difuzoare încorporate Da
Diafragmă
Viteza obiectivului camerei 1/6 - 1/1000 s
Aparat de fotografiat
Iluminare minimă 3 lux
Conexiune
PictBridge Nu
DV în Nu
Ieșire S-Video Da
Număr porturi USB 2.0 1
Video Component (YPbPr / YCbCr) ieşiri 1
HDMI Da
Mufă jack CC-intrare Da
Microfon, Jack line-in Da
Medii de stocare
Memorie flash 32 Giga Bites
Carduri de memorie compatibile MS PRO Duo,SD
Tip de suport media al camerei de înregistrat Card de memorie
Greutate şi dimensiuni
Greutate 320 g
Lățime 54.5 milimetri
Adâncime 128 milimetri
Înălţime 64.5 milimetri
Baterie
Tip baterie NP-FV50
Tehnologia bateriei Litiu-Ion (Li-Ion)
Conţinutul de ambalaje
Telecomandă inclusă Da
Design
Culoarea produsului Maro
Cameră video Full HD cu o calitate superbă a imaginii şi funcţii inteligente


Înregistrare Full HD 1920x1080 50p: Înregistrare Full HD la rată de biţi foarte ridicată, cu mod de filmare progresivă cu 50p, pentru cea mai bună calitate a imaginii şi uniformitate.

Mod de înregistrare progresivă cu 25p: Filmează imagini Full HD cu 25 de cadre pe secundă pentru a conferi o senzaţie cinematografică materialelor dvs. video.

Memorie internă de 32 GB: Înregistrează în memoria internă de 32 GB, plus înregistrare suplimentară pe card de memorie opţional (Memory Stick PRO Duo™ sau SD/SDHC).

Obiectiv G superangular cu zoom optic 12x/zoom de 17x extins: Performanţă optică excelentă: Unghi panoramic de 29,8 mm (video şi foto) ideal pentru fotografii de grup, peisaje şi altele.

Mod activ stabilizare optică SteadyShot: Cu anularea tremuratului în 3 moduri pentru imagini stabile, chiar şi în timpul mersului. Acum oferă stabilizare îmbunătăţită la toate setările de zoom.

Senzor CMOS Exmor R™ 1/4 cu sensibilitate ridicată: Senzorul foarte eficient capturează materiale video şi fotografii pline de detalii, cu imagine clară, în special în condiţii de lumină scăzută.

Procesor BIONZ™: Procesor de imagine de mare viteză pentru o calitate îmbunătăţită a imaginii şi reacţii precise.

Fotografii de până la 7,1 megapixeli: Realizaţi fotografii de înaltă calitate, chiar şi în timp ce filmaţi.

Ecran LCD Clear Photo de 7,5 cm/3": Ecran tactil de înaltă calitate, pentru imagini clare, luminoase, cu contrast excelent şi unghi amplu de vizionare.

Conectare şi încărcare prin intermediul cablului USB încorporat: Cablu USB poziţionat cu precizie în cureaua de mână a camerei video. Conectaţi Handycam® la computer şi transferaţi clipuri video sau reîncărcaţi bateria.

Partajare convenabilă pe Web cu PMB Portable: Conectaţi Handycam® la orice computer prin intermediul cablului USB încorporat: software-ul PMB Portable încorporat se lansează automat, pentru partajare uşoară pe Web.

Interfaţă nouă simplă, cu Event Browse: Soluţia de redare intuitivă grupează filmele şi imaginile statice realizate în funcţie de evenimente: permite căutarea cu uşurinţă în materialele preferate.

Redare momente importante: Editează automat împreună momentele importante ale filmelor şi imaginile statice cu muzică şi tranziţii: inscripţionaţi rezultatele pe DVD sau partajaţi online.

Mod AUTOMAT inteligent (iAUTO): Recunoaşte până la 90 de combinaţii între Detectarea feţei, setări de scene şi filmare cu mâna/trepiedul: reglează în vederea celor mai bune rezultate.

Urmărirea focalizării: Selectează un obiect pe ecranul tactil şi menţine focalizarea automată fixată pe subiecţii în mişcare, chiar dacă nu este vorba despre persoane: ideal pentru animale de companie.

Focalizare automată rapidă: Focalizarea automată se fixează pe un subiect cu viteză mare, pentru imagini clare, focalizate precis, chiar şi în condiţii de iluminare redusă.

GPS încorporat/Index hartă: Etichetare geografică automată a clipurilor şi fotografiilor prin GPS: vedeţi unde au fost filmate clipurile video cu ajutorul hărţii încorporate pe ecranul LCD.

Sunet surround de înaltă calitate, pe 5.1 canale: Designul noului microfon sensibil capturează dialogul şi sunetul ambiant cu o claritate de excepţie.

Reducerea zgomotului produs de vânt: Designul noului microfon şi de procesarea semnalelor digitale reduc zgomotul produs de vânt, pentru un dialog şi sunete mai clare când filmaţi în aer liber.

Difuzor stereo cu tehnologia amplificatorului S-Master: Sistemul de difuzoare Linear Phase de înaltă calitate asigură un sunet stereo clar, natural, la redarea clipurilor video.

Detectarea feţei şi declanşare la zâmbet: Capturi de portrete clare, naturale: realizaţi automat fotografii ale feţelor zâmbitoare în timpul înregistrării video.

Bliţ/lumină LED: Iluminaţi subiecţii clipurilor video şi fotografiilor efectuate în interior sau la lumină scăzută.

Copiere directă: Transferaţi materialul video direct pe o unitate hard disk externă, fără PC: redare cu funcţii distractive ale camerei video.

Compatibilitate DVDirect Express: Inscripţionare pe discuri AVCHD sau DVD de definiţie standard fără ajutorul computerului, cu inscriptorul compatibil DVDirect Express Sony.

Ieşire HDMI®:: Conectaţi camera video pentru vizualizare pe orice televizor HD Ready.

BRAVIA Sync: Controlaţi direct funcţiile de redare ale camerei video de la telecomanda televizorului BRAVIA® conectat.

Golf Shot: Capturează automat o serie de imagini realizate rapid pentru a îngheţa acţiunea superrapidă exact la momentul potrivit.

Încărcare uşoară cu software PMB: Software PC PMB distractiv, uşor de utilizat, pentru administrarea filmelor şi fotografiilor în vizualizarea calendar şi încărcarea pe site-uri Web precum YouTube™.