Sony HMZ-T2 specificații

specs_thumb_alt
(1)

Sony HMZ-T2 specificații, prețuri, imagini de produs și videoclipuri.

Specificații Sony HMZ-T2

General
Brand Sony
Model HMZ-T2
Produs ochelar multimedia
EAN 4905524894967
Limbă Engleză
Tipul fișierului PDF
Greutate şi dimensiuni
Dimensiuni(LxAxI) 210 x 110 x 196 milimetri
Greutate 330 g
Datele de ambalare
Cantitate per ambalaj 1 buc.
Culoare
Culoarea produsului Black,White
O experienţă cinematografică, personală de divertisment la domiciliu


Imagini de calitate Full High Definition: Bucuraţi-vă de jocuri şi filme 2D şi 3D la calitate Full HD, cu imagini clare şi luminoase proiectate pe un ecran panoramic cinematografic.

Urmăriţi imagini 2D şi 3D fluide: Ecranele OLED cu viteză mare de răspuns, speciale pentru fiecare ochi, afişează fluid imaginile 2D şi 3D, fără neclarităţi cauzate de interferenţa imaginilor.

Bucuraţi-vă de sunet clar, limpede, la 360º: Experimentaţi totul cu sunet surround virtual pe 5.1 canale când vizionaţi filme sau jucaţi jocuri.

24p True Cinema pentru o experienţă autentică: Cu funcţia 24p True Cinema puteţi viziona filme la viteza de 24 de cadre pe secundă – rata de cadre autentică a filmelor create pentru marele ecran.

Mod Clar pentru a reduce neclaritatea imaginilor în mişcare: Dacă sunteţi pasionat de jocuri, veţi fi încântat posibilitatea de setare a modului Clar, care optimizează şi accentuează imaginile cadrelor pierdute, pentru o claritate deosebită a acţiunii rapide.

Utilizaţi căştile proprii: Utilizaţi căştile dvs. preferate cu sau fără fir sau căştile intraauriculare împreună cu vizualizatorul 3D personal pentru a vă bucura pe deplin de sunetul său excepţional.

Ajustabil pentru a garanta confort şi performanţă: Pentru confort optim, banda de fixare pe cap şi suporturile pentru frunte sunt perfect adaptabile, iar lentilele sunt ajustabile, pentru a permite o vizionare 3D precisă.

Creaţi-vă experienţa aşa cum doriţi cu moduri de sunet personale: Îmbunătăţiţi experienţa vizionării de filme şi a jocurilor alegând între modurile audio: sunet pur, sunet surround, cinema, joc sau sunet pe 2.0 canale.

Câmp vizual larg cu afişaj optic la 45°: Unghiul de vizionare de 45° extinde la maximum câmpul dvs. vizual, pentru a vă învălui în imagini HD panoramice bogate şi a vă oferi o experienţă cu adevărat cinematografică.

Obturatoare de lumină pentru o vizionare mai intimă, mai captivantă: Vizualizatorul 3D personal este prevăzut cu obturatoare de lumină detaşabile şi ajustabile, pentru mai multă intimitate şi implicare totală în experienţa de vizionare.

Bucuraţi-vă de ore îndelungate de joc, obosindu-vă ochii mai puţin: Reglajul automat al temperaturii de culoare reduce gradual intensitatea tonurilor imaginii, de la nuanţe de albastru la nuanţe de roşu, pentru a putea beneficia ore întregi de o vizionare lină.

Auziţi sunet mai natural, mai amplu: Funcţia de îmbunătăţire a sunetului prin egalizarea armonicelor restaurează pierderile din formele de undă digitale survenite la compresia audio, pentru un sunet cu adevărat spaţial.