Manual de utilizare Vupoint Solutions f520g

Vupoint Solutions f520g
7.1 · 1
PDF manual
 · 37 pagini
Engleză
manualVupoint Solutions f520g
f520g
Car Camcorder
User Manual

Consultați aici manualul pentru Vupoint Solutions f520g, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria camere video și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.1. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Vupoint Solutions f520g sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Vupoint Solutions și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Vupoint Solutions să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

General
Vupoint Solutions
f520g
cameră video
0889369000315
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Vupoint Solutions f520g de mai jos.

Ce este un megapixel?

Numărul de megapixeli indică câți pixeli există în senzor. 1 megapixel este egal cu 1 milion de pixeli. Cu cât sunt mai mulți pixeli, cu atât este mai mare calitatea potențială a imaginii.

Ce înseamnă abrevierea „MP”?

MP vine de la termenul MegaPixels.

Este manualul Vupoint Solutions f520g disponibil în Macedonean ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Vupoint Solutions f520g disponibil în Macedonean. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate