Manual de utilizare Waldorf Iridium

Waldorf Iridium
7.5 · 1
PDF manual
 · 226 pagini
Engleză
manualWaldorf Iridium
User Manual

Consultați aici manualul pentru Waldorf Iridium, gratuit. Acest manual se încadrează în categoria sintentizatoare și a fost evaluat de 1 persoane cu o notă medie de 7.5. Acest manual este disponibil în următoarele limbi: Engleză. Aveți o întrebare despre Waldorf Iridium sau aveți nevoie de ajutor? Puneți întrebarea aici

Aveți nevoie de ajutor?

Aveți o întrebare despre Waldorf și răspunsul nu se află în manual? Puneți întrebarea aici. Furnizați o descriere clară și cuprinzătoare a problemei și a întrebării dvs. Cu cât problema și întrebarea dvs. sunt descrise mai bine, cu atât le va fi mai ușor celorlalți proprietari Waldorf să vă ofere un răspuns bun.

Numărul de întrebări: 0

Waldorf Iridium este un sintetizator digital care oferă o gamă largă de sunete și funcții, fiind considerat un instrument versatil pentru producția muzicală. Designul său ergonomic și compact permite muzicienilor să îl folosească atât în studio, cât și în spectacole live. Cu o carcasă solidă și construit din materiale premium, sintetizatorul asigură o durabilitate și fiabilitate excelentă pe termen lung. Este echipat cu un ecran tactil de înaltă rezoluție, care permite accesarea ușoară a funcțiilor și ajustarea parametrilor. Iridium vine cu o gamă diversă de sunete factory preset, însă utilizatorii au și posibilitatea de a crea sunete și presetări personalizate. Acest sintetizator are 16 voci polifonice și trei oscilatoare analogice, care oferă o paletă largă de timbre și sunete complexe. De asemenea, dispune și de un motor de filtru analogic, care permite ajustarea tonului și texturii sunetelor. Iridium are multiple efecte integrate, precum și o funcție de înregistrare și secvențiere a notelor. Sintetizatorul dispune de o conectivitate avansată, inclusiv porturi USB, MIDI și analogice, care asigură compatibilitatea și integrarea cu alte echipamente și software-uri muzicale. De asemenea, Iridium este compatibil cu instrumentele Waldorf existente și permite sincronizarea și schimbul de date între ele. În concluzie, Waldorf Iridium este un sintetizator digital de înaltă performanță, creat pentru a satisface nevoile muzicienilor și producătorilor profesioniști. Cu o construcție solidă, funcții complexe și o gamă variată de sunete, acest sintetizator este un instrument valoros în orice arsenal muzical.

General
Waldorf
Iridium | IRIDIUM
sintetizator
Engleză
Manual de utilizare (PDF)

Nu puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în manual? Puteți găsi răspunsul la întrebarea dvs. în Întrebările frecvente despre Waldorf Iridium de mai jos.

Este manualul Waldorf Iridium disponibil în Macedonean ?

Din păcate, nu avem manualul pentru Waldorf Iridium disponibil în Macedonean. Acest manual este disponibil în Engleză .

Întrebarea dvs. nu se regăsește aici? Puneți întrebarea aici

Fără rezultate